Lynx bij Identity Games

Identity Games heeft het van oorsprong Spaanse spel Lynx (uitgever: Educa Borras) in een nieuw Nederlands jasje gestoken. Bij dit spel zet je eerst het speelbord uit losse delen in elkaar. Daarna trek je telkens drie opdrachtkaartjes en moet je zo snel mogelijk de drie bijbehorende plaatjes vinden. Wanneer een speler zijn drie voorwerpen heeft gevonden, vindt een puntentelling plaats. Deze speler legt zijn drie kaartjes op zijn scorestapel, de medespelers zoveel als ze tot dan hebben gevonden. Het spel is voorbij wanneer iemand vijfentwintig kaartjes heeft verzameld.

Lynx is geschikt voor twee of meer spelers vanaf zes jaar en heeft een speelduur van ongeveer 15 minuten. Lynx is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019 in categorie C (6 & 7 jaar).

Meer informatie: