NK Catan 2019

Op zondag 1 september 2019 organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games het Nederlands Kampioenschap Catan. Tijdens dit toernooi wordt alleen met het basisspel van Catan gespeeld. Iedere speler speelt drie ronden, waarna de vier beste spelers in een finaleronde om de titel strijden. Deze top vier valt in de prijzen, de winnaar is Nederlands Kampioen Catan 2019. De twee beste Nederlanders plaatsen zich voor het EK Catan, dat dit jaar tijdens het Spellenspektakel in de Jaarbeurs Utrecht zal plaatsvinden.

Deelnemers moeten minimaal tien jaar oud zijn en de spelregels van het basisspel Catan kennen. Deelname is gratis, maar je dient je wel vooraf in te schrijven. Er is ruimte voor 200 deelnemers.

Locatie: Fletcher Hotel, Buizerdlaan 10, 3435 SB Nieuwegein. Ontvangst vanaf 12:45 uur.

Meer informatie: