Spiel 2019: nieuwe kassaprocedure

De internationale spellenbeurs Spiel is ook dit jaar toegankelijk via drie ingangen. Voor Spiel 2019 zijn dit de ingangen West, Süd en Ost. Laatstgenoemde is een oude bekende voor Spielgangers uit 2011 en eerder. De verbouwing van dit deel van het beurscomplex is afgerond, waardoor Spiel voor het eerst in acht jaar weer via de oostingang toegankelijk is. Via deze ingang word je langs de niet door Spiel 2019 gebruikte hallen 7 en 8 (de opvolgers van de klassieke hallen 10 t/m 12) naar het speelplezier geleid.

Eingang Ost voegt 3000 garderobeplekken toe. Dit wordt de hoofdingang voor bezoekers die hun kaartje ter plekke willen kopen, maar is uiteraard ook toegankelijk met tickets uit de voorverkoop. Ook Eingang Süd bedient beide kaartsoorten. Bij Eingang West zijn dit jaar geen kassa’s, zodat je daar alleen met tickets uit de voorverkoop naar binnen kunt.

Meer informatie: