Winnaars 2019 Origins Awards

Afgelopen nacht zijn de winnaars van de 2019 Origins Awards bekendgemaakt. Deze in de jaren ’70 gestarte Amerikaanse spellenprijs verdeelt zijn winnaars in meerdere categorieën. Het overkoepelende Game of the Year is Root van Leder Games.

Andere winnaars:

  • Best board game: Root van Leder Games (juryprijs en ‘fan favorite’),
  • Best card game: The Mind van Pandasaurus Games (juryprijs en ‘fan favorite’),
  • Best family game: The Tea Dragon Society van Renegade Games Studio (juryprijs) en Echidna Shuffle van Wattsalpoag Games (‘fan favorite’).

Tijdens de prijsuitreiking zijn de spelauteur Vlaada Chvátil en zijn spel Mage Knight, alsmede de illustrator Gerald Brom toegelaten tot de Academy of Adventure Gaming Arts & Design Hall of Fame. Jamey Stegmaier werd geëerd met een Rising Star award.

Meer informatie: