Boogie Beasts Kickstarter

De Nederlandse uitgever Jolly Dutch Productions heeft vandaag de Kickstarter van zijn tweede spel Boogie Beasts gelanceerd. In dit kaartspel laat je allerlei dieren skydiven. Het spel is opgebouwd uit vier fasen: voorbereiding, planning, sprong en jurering. Planning en sprong doe je onder tijdsdruk. De spelers kunnen samenwerken, maar mogen daarbij bluffen. Tijdens de sprong zelf speel je figuren en effecten zonder dat anderen kunnen zien welke kaarten je speelt.

Boogie Beasts is een ontwerp van Alexander Kneepkens. Het spel is geschikt voor 3-8 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van 20-40 minuten. De Kickstarter loopt tot dinsdag 2 juli 2019. Bij succes wordt het spel in november 2019 geleverd (met een Spiel 2019 pick-up mogelijkheid).

Meer informatie: