Zie ginds komt de stoomboot

De Nederlandse uitgever Keep Exploring Games geeft niet alleen eigen ontwerpen uit, maar brengt ook heruitgaven van Duitse klassiekers op de markt. Vorig jaar was dat de maskertrilogie, tegen het einde van deze zomer komt men met een nieuwe editie van Mississippi Queen, inclusief het materiaal van de uitbreiding The Black Rose. Het oorspronkelijke basisspel van Goldsieber is het Spiel des Jahres van 1997. Bij Mississippi Queen race je met jouw raderboot over de rivier. Onderweg moet je twee passagiers oppakken, om vervolgens als eerste de finish te bereiken. Een succesvolle race vereist stuurmanskunst en zuinig omgaan met de schaarse kolenvoorraad.

Mississippi Queen is een ontwerp van Werner Hodel. Het spel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van 45 minuten.

Meer informatie: