Peaky Blinders bordspel

Just Games komt in samenwerking met Endemol Shine Group met een bordspel gebaseerd op de populaire Britse dramaserie Peaky Blinders. Het Peaky Blinders bordspel staat gepland voor oktober 2019 en laat spelers in de voetsporen treden van de beruchte familie Shelby. In dit spel reis je terug naar de gouden jaren ’20 van Birmingham, na de Eerste Wereldoorlog. Je speelt jouw eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Verhoog je charisma, kracht en intelligentie om je vijanden te verslaan en je missies te volbrengen. Maar je kunt dit niet alleen doen; creëer een netwerk van vrienden en vijanden, maak investeringen en confronteer je grootste concurrent om te winnen. De ontwikkeling en lancering van het Peaky Blinders bordspel is de eerste samenwerking op spellengebied tussen de twee mediabedrijven.

Een Peaky Blinders bordspel past perfect binnen ons games-portfolio van kwalitatief hoogstaande spellen, veelal gebaseerd op succesvolle (tv) licenties. Het verkrijgen van de wereldwijde licentierechten van het Peaky Blinders bordspel is een logische volgende stap in onze strategie om meer internationale spellen te ontwikkelen die gelanceerd kunnen worden in meerdere landen. We hebben een unieke gameplay ontwikkeld die iedere spelliefhebber en fan van de serie zal vermaken”, aldus Geert Kruijswijk, Director Business Development en Partnerships Just Media Group.

Meer informatie: