Kruidenheksen in Kakelenburg

999 Games meldt dat De Kruidenheksen verkrijgbaar is. Dit is een uitbreiding van de vreselijk leuke push-your-luck bag builder De Kwakzalvers van Kakelenburg. Deze uitbreiding bevat het materiaal voor een vijfde speler, nieuwe functies voor bestaande ingrediënten, een overloopschaal voor volle ketels, het nieuwe ingrediënt narrenkruid (neemt de eigenschap en de waarde over van het als laatste gelegde gekleurde fiche in jouw ketel) en ten slotte de kruidenheksen. Laatstgenoemden kun je tegen betaling van een heksenpenning van de gevraagde kleur maximaal drie keer inhuren om jou een handje te helpen. Zo kun je een ontploffing herstellen, zes fiches trekken en naar keuze plaatsen, twee witte fiches uit je ketel naar je buidel jagen, toch beide bonussen nemen na een ontploffing, fiches opwaarderen, je inkoopwaarde verhogen, ‘twee halen, één betalen’, extra punten verdienen, extra robijnen bemachtigen of voor één robijn je fles vullen of je druppel verzetten.

Meer informatie