Twee nieuwe Andor sets

999 Games verwacht binnenkort twee nieuwe uitbreidingen van het coöperatieve bordspel De Legenden van Andor, winnaar van de Nederlandse Spellenprijs in 2014.

Met De Donkere Helden kun je zowel het basisspel als De Laatste Hoop met vijf of zes spelers spelen. Deze set bevat vier nieuwe helden: Darh, de bezweerder van de machtige bottengolem; Forn, de ijzersterke halfskral; Leander, de ziener met een bedenkelijke reputatie en Drukil, de huidverwisselaar, die zich in een grote beer kan veranderen. De uitgever sluit af met een waarschuwing: deze nieuwe bondgenoten kunnen jouw groep helpen, maar ook in gevaar brengen.

De Verloren Legenden bevat drie nieuwe legenden voor het basisspel, waarvan er één op de mijnkant van het speelbord wordt gespeeld. Je stuit nu op arbaks, Andorische woudgeesten, een ijsdemon, een oeroude aardgeest en het opperhoofd van de skrallen. In het binnenste van de Grijze Bergen ontdek je een lang verborgen gebleven geheim.

Meer informatie: