Ticket to Ride doet Londen aan

De komst van het spel was een paar maanden geleden al gelekt, maar vandaag volgde de officiële aankondiging: Days of Wonder komt in juni met Ticket to Ride: London. Dit is na New York de tweede compacte en vlotte versie van het populaire bordspel Ticket to Ride. Hier draait het om buslijnen in Londen in de jaren zeventig. De spelers racen tegen elkaar om de belangrijkste routes te claimen en hun bestemmingskaarten te voltooien. Wanneer je alle locaties van een district verbindt, verdien je extra punten.

Ticket to Ride: London is een ontwerp van Alan R. Moon. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van 10-15 minuten.

Asmodee The Netherlands distribueert de Nederlandstalige editie. Op de website van Days of Wonder kun je de spelregels alvast downloaden.

Meer informatie: