De nieuwe editie van Rush Hour

ThinkFun bestaat ruim dertig jaar en is vooral bekend van het solitaire puzzelspel Rush Hour®, waarvan wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren zijn verkocht. In 2017 werd ThinkFun onderdeel van het Ravensburger concern [info]. In de Ravensburger catalogus van 2019 zag ik voor het eerst nieuwe doosjes van ThinkFun opduiken. Ik ontving gisteren een persbericht van Ravensburger, waarin de nieuwe editie van Rush Hour® werd gepresenteerd.

Het concept van deze breinbreker is bekend. Je probeert met jouw rode autootje uit een monsterfile te ontsnappen. De veertig opdrachtkaartjes geven in een oplopende moeilijkheidsgraad aan hoe je de file moet samenstellen. Alleen door de andere auto’s op de juiste manier naar voren, naar achteren en/of naar links of rechts te schuiven, lukt het jou om de weg vrij te krijgen.

Meer informatie: