Hoogspanning Recharged is opgeladen

Vijftien jaar na dato (tien in Nederland) heeft Friedemann Friese besloten om zijn succesnummer Hoogspanning opnieuw op te laden. 999 Games was ingeplugd bij de eerste productierun, waardoor Hoogspanning Recharged vanaf vandaag ook bij ons verkrijgbaar is. Volgens 999 Games geven verschillende spelregeltoevoegingen, twee verschillende speelborden met elk hun eigen karakter en spelregels voor twee spelers nog meer uitdaging dan de klassieke voorganger. De Duitse uitgever klopt het wat minder op en spreekt over minimale aanpassingen van de vormgeving en kleine regelverbeteringen om een soepel spelverloop te bevorderen.

De eerste Nederlandstalige editie van Hoogspanning verscheen in de zomer van 2009 bij 999 Games. Dit spel won in 2010 zowel de Nederlandse Spellenprijs als de Gouden Ludo.

2F-Spiele, de oorspronkelijke Duitse uitgever van dit spel, heeft verder een FAQ met de noodzakelijke aanpassingen en actualiseringen van de bestaande uitbreidingen aangekondigd.

Meer informatie: