Het Kleurenmonster komt eraan

Asmodee NL komt eind deze maand met Het Kleurenmonster, de Nederlandstalige editie van een coöperatief kinderspel van Devir. De spelertjes moeten het monster helpen om zijn emoties te begrijpen. Het monster beweegt via een dobbelsteen over het speelbord. Wanneer hij een gekleurd emotiefiche (blij, bedroefd, boos, bang of kalm) bereikt, mag de speler het fiche pakken en proberen het bijpassende flesje te vinden. Deze flesjes staan met verborgen kleuren op een plankje. Kiest hij het flesje met de juiste kleur, dan mag hij het fiche in het flesje doen. Wanneer de speler een emotie pakt, moet hij een herinnering of een situatie noemen waarbij deze emotie speelt. De spelertjes winnen het spel door de emoties in de juiste flesjes te krijgen.

Het Kleurenmonster is een ontwerp van Josep M. Allué en Dani Gómez, met illustraties van Anna Llenas. Het spel is geschikt voor 2-5 spelers vanaf vier jaar en heeft een speelduur van ongeveer 25 minuten.

Meer informatie: