Een afgestoft konijnenhok

999 Games heeft een press-your-luck dobbelspelletje uit de catalogus van 2009 afgestoft en presenteert dit nu als een ‘terugkeer op veler verzoek’. Dit voorjaar verschijnt namelijk een nieuwe oplage van Konijnenhokken. Op de zeven dobbelstenen vind je een mix van konijnen, hokken en wortels. Wortels zijn niets waard. Konijnen leveren punten op, die door de hokken worden vermenigvuldigd. Deze hokken moet je in oplopende volgorde sparen. Je moet elke worp minstens één konijn afleggen. Mislukt dit, dan scoor je niets. Als je op tijd stopt, registreer je jouw punten. De volgende speler kan opnieuw starten met zeven stenen, maar mag ook verdergaan met de score waarmee jij bent gestopt.

Konijnenhokken is ontworpen door Markus Kropf en geïllustreerd door Doris Matthäus. Het spel is geschikt voor 2-7 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van ongeveer 20 minuten.

Meer informatie: