Monster Mania! bij 999 Games

999 Games heeft deze week het kinderspel Monster Mania! aangekondigd. Bij dit geheugenspel, heeft iedere speler een eigen gedekte set van 4 x 4 monsterkaarten. Midden op tafel ligt een stapel met acht zwerfmonsters en een stapel met tien (van twaalf) opdrachtkaartjes. De bovenste opdracht wordt omgedraaid. Dan draait iedereen het vereiste aantal monsterkaarten in zijn eigen speelveld om en probeert daarbij zoveel mogelijk monsterpunten te verzamelen. De speler met de meeste punten verwijdert een monsterkaart en schuift deze onder zwerfstapel. De speler met de minste punten trekt een kaart (met een vreemde rugkleur) van de zwerfstapel en voegt deze aan zijn speelveld toe. Na tien rondes wint de speler met de minste monsters in zijn eigen rugkleur.

Monster Mania! is een ontwerp van Maja en Amelie Dorn. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf zeven jaar en heeft een speelduur van vijftien minuten. Het spel wordt over een week of drie verwacht.

Meer informatie: