Spyfall 2 bij Jumping Turtle Games

De Belgische uitgever Jumping Turtle Games kondigde vorig jaar het partyspel Spyfall 2 aan. Als ik het goed heb begrepen is het spel inmiddels geproduceerd en wordt het in de loop van februari verwacht. Spyfall 2 is niet alleen zelfstandig speelbaar, maar ook te combineren met de voorganger. Het spelsysteem is gelijk gebleven, maar je doet het straks met meer spelers, twee spionnen en met nieuwe locaties. Het is nog steeds de bedoeling om de spion(nen) in jullie midden te ontmaskeren door vragen te stellen en de antwoorden goed te interpreteren. Als je daarbij te veel informatie prijsgeeft, kan de spion de geheime locatie achterhalen en met de winst aan de haal gaan.

Spyfall 2 is een ontwerp van Alexander Ushan. Het spel is geschikt voor 3-12 spelers vanaf twaalf jaar en heeft een speelduur van ong. 15 minuten.

Meer informatie: