SPIEL DOCH! 2019 in Duisburg

In het laatste weekend van maart vindt in Duisburg voor de tweede keer de Duitse voorjaarsspellenbeurs SPIEL DOCH! plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Nostheide Verlag, de uitgever van de gerenommeerde spellentijdschriften SPIEL DOCH! en Spielbox. SPIEL DOCH! vindt plaats op een bijzondere locatie, een voormalige staalfabriek in het in de jaren negentig stilgelegde hoogovencomplex ‘Kraftzentrale im Landschaftspark Nord’ in Duisburg.

Op SPIEL DOCH! demonstreren tientallen uitgevers uit binnen- en buitenland hun nieuwe spellen. Er zijn meerdere winkelstands waar je spellen kunt kopen. Er is een vlooienmarkt met tweedehands spellen. Daarnaast zijn er spelauteurs met demonstraties van prototypes. Ten slotte worden er toernooien en andere events georganiseerd.

  • Plaats: Landschaftspark Nord, Kraftzentrale, Emscherstr. 71, 47137 Duisburg
  • Datum: vrijdag 29 t/m zondag 31 maart 2019.
  • Tijden: vrijdag en zaterdag van 10-19 uur, zondag van 10-18 uur.
  • Meer informatie: SPIEL DOCH! website