Hydra Games Distribution

De Vlaamse uitgever Jumping Turtle Games werkt sinds 2017 op de grote spellenbeurzen naar volle tevredenheid samen met enkele Nederlandse spellenuitgevers. Deze vruchtbare samenwerking smaakt blijkbaar naar meer. Onder de naam Hydra Games Distribution gaan Jumping Turtle Games, Black Box Adventures, The Mountain Men, Keep Exploring Games en Waterfall Games zich als distributeur organiseren om de samenwerking met de winkeliers te vereenvoudigen. Samen kunnen ze een breed en mooi assortiment aanbieden. Door de opslag centraal te organiseren kunnen ze een snelle bevoorrading garanderen.

En daarmee houdt het niet op, het aanbod zal alleen maar groeien. Hydra distribueert inmiddels ook spellen van Drawlab Entertainment, Looping Games en Ludo Nova. Van Board & Dice zal men op het Spellenspektakel en Spel korte demo’s van Escape Tales – The Awakening verzorgen. Dit is een escape game waarbij de nadruk vooral ligt op het verhaal en niet zozeer op het tijdig ontsnappen.

Meer informatie: