Spellenspektakel Afterparty 2018

Wegens het succes van vorig jaar zal 999 Games op zaterdag 10 november weer een Spellenspektakel Afterparty houden. Zodra de deuren van het Beursgebouw sluiten, gaat het speelplezier verder bij de Holiday Inn aan de overkant van de straat. Onder genot van een drankje kun je daar tot middernacht jouw nieuwe aanwinsten spelen. 999 Games demonstreert zijn nieuwe spellen en party animal Bert zal enkele volgend jaar te verschijnen spellen meenemen. Peter Verhage, de auteur van het deze maand verwachte 999 Games spel Carnavalo, komt ook naar de party.

De speelzaal gaat al om 18:00 uur open, de demo’s van 999 Games beginnen om 20.00 uur.

De avond is toegankelijk voor iedereen, je bent ook van harte welkom als je geen overnachting in dit hotel hebt geboekt. Je vindt de Holiday Inn op een paar minuten lopen van het Beursgebouw (na het verlaten van de hoofdingang van het Beursgebouw ga je rechtsaf, loop je de fietstunnel in, ga je halverwege met een draai naar links omhoog en sta je naast het hotel).

Meer informatie: