NK Saboteur 2018

999 Games organiseert tijdens het Spellenspektakel 2018 het NK Saboteur. De twee beste Nederlandse spelers plaatsen zich voor het WK Saboteur in het Poolse Warschau, dat op 1 december 2018 plaatsvindt. De winnaar van het NK krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten van maximaal 150 euro.

Iedere deelnemer krijgt de speciale promokaart ‘Inventory’. Als je deze actiekaart speelt, mag je de vijf bovenste kaarten van de aflegstapel bekijken en één van deze kaarten aan jouw hand toevoegen. Hierna is jouw beurt afgelopen en mag je geen kaart meer trekken. Deze promokaart kun je zowel bij Saboteur als Saboteur: Het Duel gebruiken.

Het toernooi begint zaterdag 10 november om 14.00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven met een e-mail naar toernooien@999games.nl.

Meer informatie: