Nederlandstalige Harvest Dice

Van Spellenpoort Amersfoort begreep ik dat komende vrijdag de Nederlands- en Franstalige editie van Harvest Dice in de verkoop gaat. In dit dobbelspel kiezen de spelers uit een gemeenschappelijke pool één voor één de dobbelstenen waarmee ze hun moestuin vullen met sla, tomaten en wortelen. Je kunt ook jouw varkentje voeren, wat leuke bonusacties en extra punten oplevert. Aan het einde krijg je ook punten voor de marktwaarde van jouw groenten en bonuspunten voor de meeste groentes per soort en voor de meeste kruisjes in de modderpoel. Roll & write dobbelspelletjes zijn er in overvloed, waardoor ik niet snel warm of koud word van een nieuw exemplaar. Harvest Dice heeft bij mij wel de juiste snaar geraakt. Wil je weten waarom, lees dan mijn recensie van dit spel.

Harvest Dice is een ontwerp van Danny Devine en wordt uitgegeven door Grey Fox Games. De Nederlandstalige editie wordt gedistribueerd door Asmodee Belgium. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van 20-30 minuten.

Meer informatie: