Spiel 2018 vooruitblik

Donderdag opent het beursgebouw in Essen de deuren voor de Internationale Spieltage Spiel 2018, de grootste spellenbeurs ter wereld. Ik ben vanaf vanmiddag  t/m zaterdag op de beurs. Het is de bedoeling om ook dit jaar al tijdens het evenement de eerste foto’s en teksten publiceren. De afgelopen weken heb ik nieuwe spellen van ongeveer dertig uitgevers op een rij gezet. Gezien het enorme aanbod aan nieuwe spellen op deze beurs is dit een zeer bescheiden hoeveelheid, maar ik hoop dat mijn ‘micro-preview’ Nederlandstalige beursbezoekers op zijn minst een toefje leesplezier oplevert.

Je vindt mijn overzicht van de nieuwe spellen en links naar andere previews en nuttige informatie op mijn Spiel 2018 infopagina.

De traditionele opsomming van goodies laat ik ook dit jaar graag over aan andere sprokkelaars. Ben je op zoek naar freebies, promo’s en dergelijke? Kijk dan hier: