Kulkmann’s G@mebox over Spiel 2018

Kulkmann’s G@mebox is een Engelstalige website die wordt uitgegeven door Frank Schulte-Kulkmann, een in Essen woonachtige spelliefhebber. Hij zal ons dit jaar voor de tweeëntwintigste keer trakteren op leuke en interessante reportages vanaf de beursvloer. Dit jaar met hulp van Ralf Togert en Lutz Wildt.

In de dagen voor de beurs zal hij alvast het een en ander laten zien van de hallen in opbouw. Inhoudelijk zet hij zijn tanden in het onderwerp ‘strategische dobbelspellen’, wat gezien de hete hitlijst van de BGG preview ongetwijfeld leesplezier zal opleveren.

Voor deze speciale gelegenheid doet Frank ook dienst als weerman. De vooruitzichten voor Essen zijn gunstig, het wordt wat koeler en zo nu en dan een beetje miezerig. Dat noemen we ideaal spelletjesweer.

Meer informatie: