Slapstick bij Identity Games

Identity Games komt deze week met het partyspel Slapstick. In dit spel draait het om vragen over gevoelige onderwerpen, die in de lijn liggen met de dilemma’s op het populaire YouTube kanaal Kalvijn. Slapstick bevat ‘would you rather’-vragen zoals ‘Drink je liever één keer het plasje onder in de kliko op of eet je liever een week lang kattenvoer?’ en waar/niet waar-stellingen zoals ‘plassen onder de douche is vies’. Weet jij hoe je vrienden en familie over je denken en geef je het juiste antwoord, dan ontwijk je de slap en voel je een zacht briesje. Geef je het verkeerde antwoord, dan krijg je een klap in je gezicht. SLAPSTICK bevat twee kaartspellen, de donkerblauwe kaarten zijn geschikt voor spelers vanaf tien jaar, de overige kaartkleuren zijn gericht op spelers vanaf veertien jaar.

Slapstick is ontworpen in samenwerking met Kelvin Boerma (a.k.a. Kalvijn). Het spel is geschikt voor 3-8 spelers; speel je met twee of drie spelers, dan kun je jouw antwoorden vergelijken met het oordeel van Nederland door de percentages op de dilemma’s te gebruiken.

Meer informatie: