Incognito’s Spellenmarathon 2018

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert Spellenclub Incognito voor de negentiende keer een Spellenmarathon in het Vlaamse Waregem. Door de verkiezingen is hun vaste locatie dit jaar niet beschikbaar, daarom wijken ze voor één keer uit naar Zaal Kamiano, Kruishoutemseweg 91, Waregem. De Spellenmarathon start om 14.00 uur en sluit pas af na 02.00 uur. De entreeprijs is vriendelijk: € 2,50 (€ 10 voor een gezin).

Activiteiten

Vanzelfsprekend kun je de hele dag spelen. Ze brengen honderden recente en oudere spellen mee. Van kinderspellen, familiespellen tot stevige spellen voor veelspelers. Daarnaast zijn er spelleiders van drie speluitgevers. Jumping Turtle Games stelt o.a. Fast Shot en Wurst Case Scenario voor. Bij Quined Games kun je genieten van de Spiel 2018 releases Raiatea en Counterfeiters, maar ook van het uitstekende Carson City Kaartspel. White Goblin Games demonstreert in elk geval The Mind, Prof. Evil en Hanamikoji. Verder is er een Oost-Friese dijkwandeling, een reuzenversie van Dobble, een spellenzoekwedstrijd en elk uur een verloting van enkele spellen.

Kopen en verkopen

Spellenspeciaalzaak Adriaensen bemenst de winkelstand. Wil je zeker zijn dat een spel voor jou beschikbaar is, dan kun je vooraf bestellen op hun website. Bij het afrekenen kies je voor ‘afhalen op Incognito’s Spellenmarathon’.

Heb je spellen die je niet meer speelt of die je niet meer leuk vindt? Op de Spellenmarathon kun je ze verkopen. Er is een rek waar jij jouw koopwaar kunt uitstallen. Zorg voor een prijslijstje en hang dat bij jouw spellen. De mensen aan de kassa zullen potentiële kopers naar jou doorsturen. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

Een goed doel

Er is ook een doos waarin je spellen kunt droppen voor Graspac (Gratis Spellen Actie). Deze organisatie geeft spellen aan kansarme gezinnen. Spellen die je niet meer speelt, die niet volledig zijn of gewoon wat spelmateriaal, het is allemaal welkom. De vrijwilligers van Graspac kijken alles na, maken de spellen weer compleet en zorgen dat ze een tweede leven krijgen bij spelertjes die het niet zo goed hebben.

Hapje en drankje

Vanzelfsprekend is er een uitgebreide drankenkaart (ik weet uit ervaring dat deze club een smakelijk biertje kan serveren), zijn er broodjes en braadworsten en worden de zoetekauwen verwend met chocomousse, ijsjes en snoep.

Meer informatie: