Open Dag Spellenvereniging UCP

Op zaterdag 6 oktober opent spellenvereniging UCP Leeuwarden de deuren voor alle spelliefhebbers van Friesland en omstreken. Die dag spelen en demonstreren zij allerlei spelsoorten, van kaartspellen, bordspellen tot miniature wargames. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende speler bent, voor ieder is er een geschikt spel en iedereen is welkom. Heb je nog een spel liggen dat je graag een keer wilt spelen of waarbij je uitleg nodig hebt? Neem het gerust mee, er zal altijd wel iemand zijn die kan helpen of wil meespelen.

Naast de mogelijkheden om spellen te spelen, kun je ook spellen winnen, bijvoorbeeld het nieuwe Ticket To Ride New York in het gelijknamige toernooi, of één van de vele mooie prijzen in de spellenloterij.

De entree van deze dag is gratis en tegen een kleine betaling zijn er verschillende consumpties te krijgen aan de bar (EB: ik herinner me van een vorige keer allerlei thuisgebakken heerlijkheden). Voor een kleine meerprijs verzorgt de organisatie ook een ‘pizzaservice’ als avondeten. Neem contant geld mee, want er is geen pinautomaat aanwezig.

Tijd: zaterdag 6 oktober van 13:00 tot 24:00 uur

Plaats: Buurthuis Rengerspark, Singelstraat 22, 8917 BK Leeuwarden

Bovenstaande foto’s zijn door UCP Leeuwarden geschoten tijdens een eerdere open dag.

Meer informatie: