Premio JdA 2018 – nominaties

De jury van de Spaanse spellenprijs Premio JdA heeft eerder deze week de genomineerden van 2018 bekendgemaakt. Uit deze spellen wordt op 13 oktober 2018 het Spaanse Spel van het Jaar (Juego del Ano) van 2018 gekozen. De ceremonie vindt plaats op het Festival Internacional de Juegos Córdoba.

De vijf genomineerden zijn:

  • Azul van Michael Kiesling (Plan B/Next Move – Asmodee Ibérica)
  • Iquazú van Michael Feldkötter (Haba)
  • Los castillos de Borgoña van Stefan Feld (Maldito Games)
  • Mechs vs. Minions van Chris Cantrell, Rick Ernst, Stone Librande, Prashant Saraswat, Nathan Tiras (Riot Games)
  • Sagrada van Daryl Andrews & Adrian Adamescu (Devir)

De jury heeft daarnaast een lijst met aanbevolen spellen gepubliceerd: Abluxxen, Amun Re, Amun-Re el juego de cartas, Bellz!, Cosmogénesis, Dream on!, En el año del dragón, Ganges, Junk Art, Kanagawa, Kitchen rush, Ricardo Corazón, Sol, The Mind en Torres.

Meer informatie: