All You Need Is Love bordspel

Just Games presenteert in samenwerking met RTL en EndemolShine het All You Need Is Love bordspel, geïnspireerd op het gelijknamige RTL 4-programma. Vanaf 1 oktober kunnen spelers ontdekken hoe goed zij elkaar kennen door middel van het beantwoorden van persoonlijke vragen. Bij een goed antwoord verdienen jij en je medespeler een hartje. Lever de hartjes in om een pion op het speelbord te verplaatsen en een plek te verdienen in het midden van het bord. De twee spelers die als eerste samen in het midden van het bord staan, bewijzen dat zij de ultieme vriendschap of liefde delen. Elke ronde zit er een andere speler in de caravan om te ontdekken hoe goed jullie band is.

Dit spel is geschikt voor 3-6 spelers vanaf twaalf jaar en heeft een speelduur van ong. 45 minuten.

Meer informatie: