Spiel 2018 wordt groter dan ooit

Onlangs is het eerste persbericht van de internationale spellenbeurs Spiel 2018 verschenen. De organisator kondigt aan dat de beurs ook dit jaar groter wordt dan ooit tevoren. De expositieruimte groeit van 72.000 m2 naar 80.000 m2, een stijging van 11% ten opzichte van 2017. Het aantal exposanten overstijgt de 1.100. Zij zullen naar verwachting meer dan duizend nieuwe producten presenteren.

De beurs vindt plaats in de oude hallen 1, 1A (voor de pers), 2 en 3, de nieuwe hallen 4 (voorheen hal 7) en 5 (voorheen hallen 6 en 8), de Galeria en de fonkelnieuwe hal 6. Laatstgenoemde wordt het domein van fantasy, rollenspel, miniaturen en comics. Hal 6 krijgt een eigen volwaardige ingang met een garderobe, zodat er elders druk van de ketel gaat.

De organisator produceert dit jaar zelf een beursmagazine, dat bij de ingangen gratis wordt uitgedeeld. In de week voor de beurs wordt het magazine als download beschikbaar gesteld.

In de volgende video geven twee medewerkers van het Merz Verlag een eerste indruk van hetgeen je in de hallen kunt verwachten.

Meer informatie: