Ilôs livestream bij 999 Games

De website en de sociale media kanalen van 999 Games bieden meer dan een droge opsomming van een catalogus vol spellen. Met enige regelmaat duikt daar leuke nieuwe content op, zoals blogs, de spellentips van Bert en sinds kort ook een livestream waarin een volledig spel wordt gespeeld. In de laatste categorie gaan ze komende dinsdag stoeien met Ilôs, een fonkelnieuw spel dat in de week van 16 juli wordt verwacht.

Ilôs is een kaartgestuurd spel, waarbij de spelers gaandeweg een archipel uit losse tegels ontdekken. Jouw multifunctionele speelkaarten bepalen welke acties je kunt uitvoeren. Je mag er zoveel spelen als je wilt, maar je moet hiervoor wel betalen in kaarten of grondstoffen. Met jouw acties bouw je schepen en zet je pioniers op allerlei productielocaties. Via jouw productie verdien je de grondstoffen, die aan het einde van het spel hun marktprijs aan winstpunten opleveren. Aan het einde van elke beurt trek je drie nieuwe actiekaarten. Elk fort en schip levert je een extra kaart op. Ilôs is ontworpen door Frédéric Guérard en geïllustreerd door Paul Mafayon. Het spel is geschikt voor 2-5 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van ong. 40 minuten.

De livestream van Ilôs vindt plaats op dinsdag 26 juni 2018 vanaf 19.30 uur op:

Meer informatie: