Pop-up Escape Room The Game Toernooi

 (persbericht)

Het populaire Escape Room The Game van Identity Games reist gedurende zes weken, van zaterdag 28 april t/m zaterdag 2 juni, door Nederland. In zes verschillende steden komt het spel tot leven in de vorm van een pop-up Escape Room The Game toernooi. Ontrafel het breinbrekende mysterie alleen of met maximaal twee vrienden en probeer binnen 15 minuten te ontsnappen. Het team dat de pop-up escape room landelijk binnen de snelste tijd weet te ontvluchten, wint een bijzondere Escape Room trip naar Berlijn!

Van 28 april t/m 2 juni vindt gedurende zes weken iedere zaterdag een pop-up Escape Room The Game toernooi plaats in een grote stad in Nederland. De aftrap vindt plaats in Rotterdam, gevolgd door Maastricht, Arnhem, Amsterdam, Groningen en Den Haag. Fans van escape rooms en voorbijgangers worden opgesloten en krijgen de kans om het 15 minuten durende demo spel te spelen. Het avontuur geeft spelers een mooi inkijkje in het spelmechanisme van Escape Room The Game. Deelnemers moeten slim gebruikmaken van de beschikbare hints in een race tegen de klok. In iedere stad wordt het snelste team uitgeroepen tot winnaar, met als prijs de gehele Escape Room The Game collectie. Van de zes winnende teams reist het team met de snelste tijd uiteindelijk af naar Berlijn, voor een ultieme Escape Room trip inclusief een bezoek aan een van ’s werelds beste Escape Rooms: ‘The Room’ .

Datums en locatie steden (de pop-up Escape Room staat er van 10:00 – 17:00 uur):

  • 28 april Rotterdam Eendrachtsplein
  • 5 mei Maastricht Marktterrein
  • 12 mei Arnhem Jonas Daniël Meijerplaats
  • 19 mei Amsterdam Gustav Mahlerplein
  • 26 mei Groningen Vismarkt
  • 2 juni Den Haag  Grote Markt (bovendek)

Meer informatie: