BSM uitgeversrally op Zuiderspel 2018

Op Zuiderspel organiseert het spellenportaal Bordspelmania weer een leuke uitgeversrally. De ingrediënten van deze ludieke speurtocht zijn bij ervaren beursbezoekers al jaren bekend. Bij de stand van Bordspelmania haal je een deelnameformulier met afbeeldingen van spellen op. Vervolgens ga je op de beurs op zoek naar de titels van deze spellen en de namen van de desbetreffende uitgevers.

De BSM-stand op Zuiderspel 2017

Aan het einde van elke beursdag wordt een mooie prijzenpot verdeeld, met dank aan de deelnemende uitgevers. Deze prijzen zijn niet voorbehouden aan perfecte speurneuzen, ook deelnemers met minder goede oplossingen maken kans op een prijs. Als blijk van waardering voor dit leuke initiatief doneert Bordspeler.nl elke beursdag één exemplaar van het nieuwe Nederlandse kaartspel Dino Battle van Pumpkin Games aan deze prijzenpot.

Meer informatie: