Twee nieuwe Pocket Escape Rooms

Naast EXIT heeft 999 Games met Pocket Escape Room een tweede lijn met compacte escape room spellen. Eind maart of begin april worden het tweede en het derde deel uitgebracht: Diefstal in Venetië en Het Lot van Londen. In deze coöperatieve puzzelspellen word je via zestig speelkaarten met voorwerpen en raadsels ondergedompeld in de escape room beleving. Werk goed samen, los de puzzels op en ontsnap op tijd uit het laboratorium. Bij deze reeks wordt het spelmateriaal niet verbruikt of beschreven, waardoor je het spel na de oplossing aan een ander kunt doorgeven.

Diefstal in Venetië en Het Lot van Londen zijn geschikt voor 1-6 spelers vanaf twaalf jaar en hebben een speelduur van ongeveer 60 minuten. Deze puzzelspellen zijn ontworpen door Martino Chiacchiera en Silvano Sorrentino.

Meer informatie: