Lookout naar Asmodee

Gisteren is bekendgemaakt dat de Duitse uitgever Lookout GmbH onderdeel wordt van de Asmodee groep. Lookout Spiele zal als zelfstandige studio onder leiding van Hanno Girke spellen blijven ontwikkelen. De distributie van de Duitstalige Lookout spellen blijft bij ASS Altenburger GmbH, in Noord-Amerika verzorgt Asmodee North America de distributie en de Europese Asmodee vestigingen doen dit in onze contreien. Dit zal op termijn mogelijk ook gevolgen hebben voor 999 Games, nu nog de uitgever van de Nederlandstalige kroonjuwelen van Lookout.

De afgelopen jaren was Lookout Spiele verweven met Mayfair Games. Laatstgenoemde heeft bekendgemaakt zich terug te trekken uit de spellenbranche. De actuele merken van Mayfair Games zijn overgedragen aan Asmodee, die in 2016 al de wereldwijde Engelstalige Catanrechten van Mayfair Games had overgenomen.

Meer informatie: