NK Bordspellen 2018

Roll the Dice organiseert op zondag 27 mei 2018 het NK Bordspellen voor teams. De eerste drie spellen zijn onlangs bekendgemaakt:

  • Berenpark, gesponsord door 999 Games.
  • Montana, gesponsord door White Goblin Games.
  • Rhodes, gesponsord door The Game Master.
  • De vierde titel wordt in januari bekendgemaakt.

Het NK bordspellen verhuist in 2018 naar een nieuwe locatie,  Wijkcentrum Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn.

Commentaar: het ligt in de lijn der verwachting dat de vierde titel uit de hoek van Asmodee/Enigma komt (al heb ik de ervaring dat laatstgenoemde de laatste tijd niet of nauwelijks geïnteresseerd is in promotie/ruchtbaarheid in Nederland). Mocht dit inderdaad de vierde sponsor worden, lijkt Azul mij een passende kandidaat. En verder is het natuurlijk jammer dat Ducosim weer niet in staat en/of bereid is om dit evenement onderdak te bieden op de eigen voorjaarbeurs in Amersfoort.

Meer informatie: