Spellenspektakel Afterparty

Na de herstart in 2012 heeft het Spellenspektakel zich ontwikkeld tot de topbeurs die ik me herinner van de jaren rond de eeuwwisseling. Twee dagen speelplezier, tientallen nieuwe spellen, leuke activiteiten bij de spellenclubs, toernooien en meer. Ik miste nog één ding, de gezellige zaterdagse speelavond in de Holiday Inn. Vorig jaar was er op zaterdagavond wel een speelzaal geopend, maar de topsfeer van een kleine twintig jaar geleden was ver te zoeken.

Daar lijkt dit jaar verandering in te komen. De speelavond in het hotel wordt dit jaar namelijk flink uitgebreid. Om 18:00 uur zijn de zalen geopend en vanaf 20:00 uur zorgt 999 Games samen met het demoteam van Ducosim voor demonstraties van hun leukste spellen. Uiteraard kun je ook je eigen spellen op tafel leggen. De avond is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen kamer hebt gereserveerd ben je van harte welkom.

Je vindt de Holiday Inn op een paar minuten lopen van het beursgebouw (na het verlaten van de hoofdingang van het Beursgebouw ga je rechtsaf, loop je de fietstunnel in, ga je halverwege met een draai omhoog en sta je naast het hotel).

Meer informatie: