Heerlijk spelen nr. 7

Zo’n vijf jaar na de allereerste editie heeft White Goblin Games deze week een nieuwe editie van het spellenmagazine Heerlijk Spelen! uitgeleverd. Deze zevende editie is maar liefst 48 pagina’s dik, een ruime verdubbeling ten opzichte van het eerste nummer. Bij jouw spellenwinkelier kun je een gratis exemplaar afhalen, op de website van de uitgever vind je een PDF-bestand en ik neem aan dat de Goblins hun mooie blad ook op het Spellenspektakel zullen aanbieden.

In het blad worden de tophits en de nieuwste spellen van White Goblin Games voorgesteld, waaronder de verse oogst van Spiel 2017. Daarnaast kijkt de uitgever vooruit naar 2018 met Queendomino, 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen Vampieren, Imperial Settlers Azteken, het coöperatieve spel Professor Evil en de Toren van Tijd, het partyspel Wazzda?! en het kaartspel Gonuts for Donuts.

Meer informatie: