Zuiderspel 2018 wordt een tweedaagse

Ik ontdekte bij toeval (aan persberichten doen ze daar niet) dat Zuiderspel, na het Spellenspektakel de grootste spellenbeurs van Nederland, volgend jaar zijn tiende verjaardag viert. En dat doen ze op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 met een tweedaagse beurs in het NH Koningshof in Veldhoven.

Helaas is dit ook het weekend van de nieuwe Duitse voorjaarsbeurs SPIEL DOCH in Duisburg. Dat zal het lokken van Duitse standhouders lastig maken, maar een vrijdagje Duisburg en een weekendje Veldhoven moet voor spelers in de ludieke agenda in te passen zijn. Ik hoop dat Zuiderspel een leuk arrangement bij het hotel weet te regelen.

De organisator van Zuiderspel belooft voor de komende weken allerlei leuke nieuwtjes over het evenement. Die ga ik ongetwijfeld niet ontvangen, dus verwijs ik je graag naar de Zuiderspel Facebook.

Meer informatie: