Spiel 2017 vooruitblik

Donderdag opent het beursgebouw in Essen de deuren voor Spiel 2017, de grootste spellenbeurs ter wereld. Ik ben vanaf woensdag t/m zaterdag op de beurs. Als de techniek meewerkt, zal ik ook dit jaar tijdens de beurs de eerste foto’s en teksten publiceren. De afgelopen weken heb ik nieuwe spellen van meer dan veertig uitgevers op een rij gezet, wat ruim honderd spelbeschrijvingen heeft opgeleverd. Gezien het enorme aanbod op deze beurs is dit een bescheiden hoeveelheid, de selectie was niet wetenschappelijk onderbouwd, maar ik hoop dat mijn ‘mini-preview’ Nederlandstalige beursbezoekers op zijn minst wat leesplezier oplevert.

Je vindt mijn overzicht van de nieuwe spellen op mijn Spiel 2017 infopagina.

De traditionele opsomming van goodies laat ik dit jaar graag over aan andere sprokkelaars. Ben je op zoek naar freebies, promo’s en dergelijke? Kijk dan hier: