LYNGK en nog veel meer

Ik kreeg van de week een bericht van de Belgische spelauteur en kunstenaar Kris Burm met een paar mededelingen die wellicht ook voor de bezoekers van deze website interessant zijn.

De Duitse uitgever HUCH! organiseert op Spiel 2017 een toernooi voor zijn bordspel LYNGK. Dit toernooi vindt plaats op vrijdag 27 oktober om 13:00 uur. Locatie: zaal Panorama in het Congrescenter West, bereikbaar via de roltrap in de foyer bij hal 3. De uitgever heeft voor de winnaar een prijzenpot van 500 euro beschikbaar gesteld. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via turnier@hutter.net. Meer informatie: HUCH! website.

Er wordt gewerkt aan een prachtige nieuwe website, waar je van alles kunt vinden over de man, zijn spellen, zijn manifest DE JUISTE ZET, zijn kunst en zijn exposities.

Kris maakt ten slotte melding van de expositie MIXED MEDIA, een evenement over ‘woord en beeld met het abstracte spel als matrix’. Op het programma staat een voorstelling van ‘Het Abstracte Spel’, een themanummer van Deus Ex Machina dat het abstracte spel tekstueel kadert. Onder auspiciën van Shoobil Gallery tekent Kris Burm voor de tentoonstelling ‘Stills’, kunstwerken gebaseerd op een nieuw puzzelspel. Ten slotte is er een uitgave van een multiple: de gelimiteerde print van een tentoongestelde ‘Still’ door Tique | art space. De opening vindt plaats op donderdag 2 november vanaf 19:00 uur in Bar Rodin, Bouwmeesterstraat 1, 2000 Antwerpen. Je kunt er ook terecht op vrijdag 3 november vanaf 20:00 uur en zaterdag 4 november vanaf 15:00 uur.

Meer informatie: