NK Saboteur en NK Rifugio

Op de Goudse Spellendag van 15 oktober vinden twee Nederlandse Kampioenschappen plaats.

999 Games organiseert voor de tweede keer het NK Saboteur. Iedere speler krijgt voor dit toernooi een nieuwe speciale promokaart, de “Goal Card Swap”. Hiermee kunnen spelers tijdens het spel doelkaarten verwisselen zonder deze te bekijken. De twee beste Nederlanders plaatsen zich voor het WK Saboteur in Riga (Letland), dat op 25 november 2017 wordt gehouden. De Nederlands Kampioen krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten van maximaal 150 euro en twee hotelovernachtingen. De Duitse uitgever Amigo verzorgt tijdens het WK het avondeten en het avondprogramma voor de twee beste spelers van het NK. Meer informatie: 999 Games.

NRP Games organiseert voor de derde keer het NK Rifugio. De winnaar ontvangt een zilveren Rifugio set (een Rifugio poppetje van massief zilver en vijf verzilverde huisjes). De tweede plek krijgt een Rifugio shirt, de derde plek een paarse speelset. De volledige top drie krijgt een unieke Hi-King Card. Meer informatie: NRP Games.

Je kunt je inschrijven met een e-mail naar toernooien@Goudsespellendag.nl onder vermelding van “Inschrijving NK Rifugio” of “Inschrijving NK Saboteur”, jouw volledige naam, leeftijd en e-mailadres.

De Goudse Spellendag vindt plaats op zondag 15 oktober 2017 vanaf 12:00 uur in de grote zaal van Concordia aan de Westhaven 27 in Gouda. De toegang is gratis.

Meer informatie: