International Gamers Awards – winnaars 2017

De winnaars van de International Gamers Awards 2017 zijn vandaag bekendgemaakt. Deze internationale spellenverkiezing wordt georganiseerd door een team van spellenkenners uit tal van landen. De Nederlandse inbreng wordt deze jaargang geleverd door Ronald Hoekstra en ondergetekende.

De winnaar in de categorie spellen voor meer spelers is Great Western Trail van Alexander Pfister. Dit stevige bordspel wordt in Nederland uitgegeven door 999 Games, de Duitse uitgever is eggertspiele. Dit is het tweede jaar op rij dat Pfister en eggertspiele deze prijs winnen.

De winnaar in de categorie spellen voor twee spelers is Arkham Horror: The Card Game van Nate French & Matthew Newman. Dit spel wordt uitgegeven door Fantasy Flight Games.

De winnaars worden op vrijdag 27 oktober om 13.00 uur gehuldigd in de BGG-stand op Spiel 2017 (Hal 6 – stand G108).

Meer informatie: