Presentatie genomineerden NSP 2017

De genomineerden van de Nederlandse Spellenprijs zijn onthuld op de Ducosimbeurs van afgelopen zaterdag. Door onkunde en/of onwil van de beursorganisatie van Ducosim was de aftrap rommelig en werd de vertegenwoordiger van de Nederlandse Spellenprijs verbannen naar een droevig hoekje van de grote zaal. Het Ducosimbestuur moet zich schamen voor deze wanvertoning. De Nederlandse Spellenprijs is nota bene onderdeel van Ducosim. De bekendmaking van nominaties is juist naar deze beurs verschoven om te investeren in de band met de vereniging en het evenement. Niek Ederveen van de Nederlandse Spellenprijs maakte er desondanks toch nog een enthousiaste show van.

showmaster Niek in actie

Na afloop leidde Henk Rolleman de vertegenwoordigers van de uitgevers naar een plekje waar ze mooi op de foto konden. In dit bericht moet je het helaas doen met mijn gebrekkige fotografietalent, de mooie foto’s van Henk zullen ongetwijfeld ergens anders opduiken.

de genomineerden van de familieprijs

de genomineerden van de expertprijs

Ik feliciteer de uitgevers met hun succes en White Goblin Games in het bijzonder. Deze uitgever heeft maar liefst de helft van de nominatieplekken in de wacht gesleept. Dit zegt iets over de brede kwaliteit van hun collectie.

Meer informatie: