Premio JdA 2017 – nominaties

De jury van de Spaanse spellenprijs Premio JdA heeft de genomineerden van 2017 bekendgemaakt. Uit deze spellen wordt op 14 oktober 2017 het Spaanse Spel van het Jaar (Juego del Ano) van 2017 gekozen. De ceremonie vindt plaats op het Festival Internacional de Juegos Córdoba.

De genomineerde spellen:

  • Dice forge van Régis Bonnessée (Libellud – Asmodée Ibérica)
  • Istanbul van Rüdiger Dorn (Devir)
  • Magic Maze van Kasper Lapp (2Tomatoes)
  • Samurái van Reiner Knizia (Edge – Asmodée Ibérica)
  • Tikal van Wolfgang Kramer & Michael Kiesling (Maldito Games)

De jury heeft daarnaast een lijst met aanbevolen spellen gepubliceerd: Between two cities, Escuela de pingüinos (ICECOOL), Hit Z Road, La noche que cayó Pompeya (Der Untergang von Pompeji), Pandemic Iberia, Sushi go party!, T.I.M.E. Stories, Terraforming Mars, Topoum, Unlock! en Viticulture.

Meer informatie: