Nieuws uit een zonnig Catan

999 Games komt volgende week met Catan: De Legende Van De Zeerovers, een set scenario’s voor Zeevaarders. In Duitsland is deze uitbreiding gekoppeld aan de twintigste verjaardag van Zeevaarders, in Nederland is de allereerste Catanuitbreiding nog maar achttien jaren jong. Om Zeerovers te kunnen spelen, moet je beschikken over het Catan basisspel en de Zeevaarders uitbreiding. De vier nieuwe scenario’s vormen samen een campagne, waarin de komst van zeerovers naar de kust van Catan centraal staat. De set bevat nieuwe kaarten (o.a. personages, specerijen), gebiedstegels, fiches, speelstukken enzovoort.

999 Games is verder bezig met de voorbereiding van de Catan Big Game. Op 24 september 2017 waagt de uitgever een poging om het wereldrecord te verbreken. Dit evenement vindt plaats in het Erasmus Sport Center in Rotterdam. Daar gaan ze voor een pot Catan met maar liefst 1.100 spelers.  Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Er zijn leuke prijzen en goodies te verdienen.

Meer informatie: