Take The Galaxy Kickstarter

Deze week is alweer een Kickstarter voor een nieuw spel van Nederlandse bodem gestart. Bij Take The Galaxy ga je van start met één kolonie op een bewoonbare planeet. Vervolgens heb je te kiezen hoe jij jouw galactische imperium gaat uitbouwen. Verzamel je via mijnbouw de grondstoffen voor betere kolonies, ontdek je via de wetenschap de wonderen van het heelal, bouw je ruimteschepen om je economie te versterken, of jaag je op voordeel via morele flexibiliteit? Ondertussen moet je de gebeurtenissen uit het ‘space deck’ zien te doorstaan.

Take The Galaxy is geschikt voor 1-2 spelers (met een tweede set 3-4) vanaf acht jaar en heeft een speelduur van ongeveer 45-60 minuten. Het spel is ontworpen door Tim van Geel en Piet Schellens. De Kickstarter loopt tot 23 juni. Bij een succesvolle financiering wordt het spel naar verwachting in november 2017 uitgebracht.

Meer informatie: