Street Rod: the card game op Kickstarter

De Nederlandse uitgever Gaudete Games lanceert vanavond de Kickstarter voor zijn tweede spel Street Rod: the card game. Dit spel is geïnspireerd door het gelijknamige computerspel uit 1989. Je begint het spel met een bescheiden startkapitaal en een simpele racewagen. Gaandeweg koop je betere auto’s en onderdelen. In drag races ga je op verschillende circuits vervolgens de strijd aan met je medespelers. De kans op succes wordt grotendeels bepaald door jouw racescore op het gekozen circuit, een beetje geholpen door het lot.

Street Rod: the card game is geschikt voor 2-5 spelers vanaf 10 jaar en heeft een speelduur van 20-30 minuten. Het spel is ontworpen door Jan Willem van Dijk en geillustreerd door Sebastián Koziner en Evie van Maanen. Het spel wordt uitgegeven in samenwerking met streetrodonline.com.

De Kickstartercampagne loopt tot 23 juni. Bij een succesvolle financiering zou het spel in oktober 2017 moeten verschijnen.

Meer informatie: