Take away and play

Dennis Merkx, een van de mensen achter uitgeverij Rielekst, heeft meer ludieke pijlen op zijn boog. Met zijn nieuwe uitgeverij 4Dekx lanceert hij de nieuwe spellenlijn Take away and play. Deze lijn bestaat uit vlot spelende en soms pittige abstracte spellen van onder andere Sven Wijnands, Arvid Klaverstijn, Dennis Merkx, Ellis Hendriksen en Nestor Romeral Andres. De spellen zijn verpakt in een handzaam koffertje, dat gemakkelijk is mee te nemen op vakantie. De eerste spellen worden uitgegeven in samenwerking met Henmar Games.

4Dekx en Henmar Games hebben samen een stand op Zuiderspel (zondag 19 maart in Veldhoven), waar je de eerste drie Take away and play spellen kunt spelen:

  • Hostile Takeover van Sven Wijnands,
  • Pawn Stop van Arvid Klaverstijn,
  • Try-Angle van Ellis Hendriksen.

Later dit jaar volgen nog twee titels, van Nestor Romeral Andres en Dennis Merkx. Het voornemen is om elk jaar een paar spellen uit te brengen.

Meer informatie: