Een geslaagde winterbeurs van Ducosim

Afgelopen zaterdag organiseerde Ducosim een sfeervolle spellenbeurs in de Amersfoortse Flint. De grote spellenveiling was een belangrijke attractie, waar dit jaar voldoende mooie kavels onder de hamer kwamen. Daarnaast kon je in de grote zaal en de foyer terecht voor tientallen speldemonstraties, zowel van gerenommeerde uitgevers als van beginnende spelauteurs. Voor de laatste doelgroep bemande 999 Games een Bring & Try stand, waar de gehele dag nieuwe spelontwerpen werden aangeboden en getest. Het was al met al een zeer geslaagde spellenbeurs. Ducosim heeft een stijgende lijn te pakken. Ik heb zin in de beurs van 20 mei.

Ik sluit af met een korte foto-impressie.

een zaal vol speelplezier

999 Games had met Delphi een mooie beursprimeur

veel spelauteurs met demotafels

de testtijgers van 999 Games

het demoteam van Portal Games

het veilingteam in actie

een zaal vol potentiële bieders

ondertussen vermaakt de rest zich aan de speeltafels