Mijn Eerste Reis

Enigma Distribution meldt dat in april 2017 Ticket to Ride: Mijn Eerste Reis zal verschijnen. Deze speciale editie van Alan R. Moon’s tophit Ticket to Ride bevat kortere routes, nieuwe illustraties en eenvoudiger spelregels, waardoor ook jonge gezinsleden kunnen aanhaken. Uiteraard is het nog steeds de bedoeling om treinkaartjes te verzamelen en routes te claimen met plastic treintjes. De speler die als eerste zes bestemmingskaarten heeft behaald, is de winnaar. Het spelmateriaal bestaat uit een speelbord met een kaart van Europa, 80 plastic treintjes, 72 treinkaarten, 32 bestemmingskaarten, 4 Oost-West-bonuskaarten en 1 gouden treinkaartje (de beloning voor de winnaar).

het speelbord van de Engelstalige editie

Ticket to Ride: mijn eerste reis is geschikt voor 2-4 spelers vanaf zes jaar en heeft een speelduur van ongeveer 30 minuten. De adviesprijs is 29,95 euro.

Meer informatie: